Cistella de la compra

tancar
  • No hi ha productes a la cistella

Return To Shop

Avís Legal i Política de Privacitat

El lloc web mesa.ad és un domini d’Internet de titularitat de l’empresa MESA

L’accés a aquesta pàgina web i en la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web.

L’usuari, a través de les diferents àrees que formen part del lloc web pot visitar, obtenir informació, sol·licitar informació o contractar els serveis que s’ofereixen.

La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Protecció de dades personals

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitats pels usuaris seran tractats amb absoluta confidencialitat.

RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTIQUES

Únicament, amb la finalitat d’oferir un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per a controlar el funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari ni es registren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

POLÍTICA D’ÚS

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions:

L’empresa MESA no és responsable dels danys causats ​​per l’accés a la web o per la impossibilitat d’accedir, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de la pròpia web.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

MESA

NRT: A-700072-V

Av. d’Enclar, 67 – AD 500, Santa Coloma

Política de privacitat

PROTECCIÓ DE LA INFORMACIÓ PERSONAL
La informació personal s’incorpora a un fitxer de dades personals del qual és responsable MESA, entitat amb domicili al carrer Av. d’Enclar, 67, AD500, Santa Coloma, Andorra la Vella.

Aquesta informació està sota la protecció de les normes andorranes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal (Llei 15/2003, del 18 de desembre). L’usuari afectat per les dades pot exercitar davant el responsable del fitxer els seus drets d’oposició, accés, rectificació i en tal caso cancel·lació en la forma prevista en les normes.